Lauda: Massa je jen přestupní stanicí

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Trojnásobný šampion Niki Lauda si vzal před začátkem letošní sezony na mušku tým Ferrari, ve kterém v minulosti působil a se kterým se rozešel po nepříjemné výměně názorů.

Felipe Massa, nová dvojka Michaela Schumachera, hovoří o výzvě, zodpovědnosti, velké příležitosti a plném odhodlání. Dosavadní časy z testů potvrdily jeho slušnou rychlost, ale tu měl jeho předchůdce Rubens Barrichello také. Rozdíl mezi starším Brazilcem a Schumacherem se vždy ale ukázal v momentě, kdy nešlo vše tak, jak by si jezdci přáli.

„Podle mého je Massa pouze přechodným řešením a jeho místo zaujme Raikkonen,“ tvrdí na adresu Felipe Massy Lauda. Připomeňme, že manažerem Felipe je syn šéfa týmu Ferrari Jeana Todta.

Podle Laudy je rozdíl mezi Schumacherem a Massou ještě větší, než mezi fotbalovou reprezentací Německa a Rakouska, který je bezesporu velký.

Ale přes respekt k sedminásobnému šampionovi Lauda nevěří v jeho letošní mistrovské ambice. „Dosud měl při testech nejlepší vůz Renault s Hondou v závěsu, až poté byly týmy Ferrari a McLaren Mercedes. Favoritem na titul tak určitě není.“


Foto: Scuderia Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu