Z pitlane na body

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Na jedné straně spokojenost, na druhé naprostá frustrace, která začala už v pátečních trénincích. Vettel se s podmínkami na trati vypořádal dobře, o tom stejném se nedá hovořit u Bourdaise.

Sebastian Vettel, 8.
Startovat z pitlane nebylo jednoduché, ale byl jsem schopen dohnat pole, auto bylo celkem dobré. Získal jsem pár pozic a po vyjetí safety caru, který nám hodně pomohl, jsme jeli na jednu zastávku. Nevím přesně co se stalo během zastávek, řekl bych že problém s dotankováním, ale stálo nás to hodně času. Možná dvě pozice v celkovém výsledku, na druhou stranu dojet na osmém místě je skvělé.

Sebastien Bourdais, 13.
Byl to hodně špatný víkend. Závod se vyvíjel přesně podle našich očekávání. Podmínky na trati byly od poloviny závodu hodně špatné. Při těchto podmínkách se některým jezdcům dařilo, třeba Sebastianovi, ale já s vozem nezmohl nic. Lehce jsem vyjel z ideální linie a pochytal nečistoty. Když se to stane jednou nebo dvakrát, soustředíte se, aby k tomu nedošlo znovu, což není dobré. Závod je pro mě kompletním neštěstím. Ani jsme se nesnažil jet rychle, jen dojet do cíle.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu