HRT se nebrání změně jména

HRT

HRT | foto: HRT F1 Team

Šéf týmu HRT, Luis Pérez-Sala, připustil, že španělský tým zvažuje přejmenování stáje. Stáj při vstupu do F1 používala název Hispania Racing Team, v rámci změn v týmu v sezoně 2011 došlo ke zkrácení názvu na HRT.

I tento název by však týmu nemusel dlouho vydržet. "Přemýšlíme nad tím. Zatím jsme se však o změně jména nerozhodli. Teď jsme HRT. V budoucnosti uvidíme. Zatím nemáme žádný plán za změnu v budoucnu, ale připouštím, že nad změnou uvažujeme," říká Pérez-Sala.

Mezi Velkými cenami Bahrajnu a Španělska se tým poprvé dostal do svého nového sídla v Madridu. Stáj teď doufá, že se jí podaří vylepšit spolehlivost monopostů a snad i rychlost natolik, aby mohli zvýšit tlak na vozy stáje Marussia. "Naším cílem v letošním roce je, abychom byli spolehliví a pokusili se s našimi prostředky vyvíjet vůz."

"Pokud by se nám podařilo snížit odstup od zbytku pole, tak bychom byli šťastní, ale rozhodně se už více nechceme propadat. Máme na vůz nějaká vylepšení, ale máme také problémy s chlazením, což výrazně zpomaluje vývoj auta. Na těchto problémech momentálně pracujeme. Máme v plánu nějaká vylepšení, ale to mají i ostatní týmy," zakončil Pérez-Sala.

V nové továrně (foto: HRT F1 Team)

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu