VIDEO: Bude Ford GT vybaven stejným křídlem jako ve hře Forza 6?

Ford GT s aktivním zadním spoilerem

Ford GT s aktivním zadním spoilerem | foto: youtube.com

Forza Motorsport 6 je velice oblíbená závodní hra s pokročilým systémem simulace a nebývalou pozorností pro detaily. Na jednom z herních videí nás právě jeden takový detail zarazil.

Hernímu světu se na našem webu často nevěnujeme, ale u tohoto videa jsme museli udělat výjimku. Můžeme na něm totiž sledovat Ford GT. Ten si sice svou světovou premiéru odbyl již na letošním autosalonu v Detroitu. Své sériové verze se ale dočká až v roce 2017. Co se týče použité techniky je zatím známo, že supersport GT bude poháněn motorem V6 Eco Boost 3,6 litru s výkonem 600 koní.

Z původních oficiálních fotografií to sice vypadalo, že Zadní křídlo Fordu GT bude pevné, ale na přiloženém videu je ovšem viditelná velice aktivní aerodynamika. Přesněji řečeno aktivní zadní křídlo, které se, alespoň ve hře Forza Motorsport 6, vysouvá do značné výšky a aktivně funguje jako aerodynamická brzda.

 

Zda je tento aerodynamický prvek pouze výsadou virtuálního světa či se ho dočkáme i v reálu si ale budeme muset ještě nějaký ten pátek.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu