Autosalon v Brně se blíží, nabídne vstup pro škodovkáře zdarma

Autosalon Brno

Autosalon Brno | foto: Archiv AutoRoad.cz

Autosalon v Brně je tradičně největší autoudálostí dostupnou v naší zemi. Tradiční akce se nyní koná každý rok, nabídne některé zajímavé expozice a pro třetinu řidičů i vstup zdarma.

Brněnský autosalon se letos nově nekoná po dvou letech, ale loni byl přidružen k užitkovému Autotecu, se kterým se dosud střídal. Letošek je však lichým rokem a ten tradičně patří výlučně Autosalonu. Nebude se však konat sám, zároveň s ním si do brněnských výstavních hal najde cestu také druhý ročník Classic Show Brno. To je prodejní výstava historických vozidel, náhradních dílů a všeho okolo, tradičně je zde k vidění mnoho klasických krásek.

Hlavním lákadlem výstavy bude asi nejnovější koncept Škody, Vision D. Představili jsme ho již při jeho jarní premiéře. Škoda v Brně ukáže také své speciální edice Fabie, Roomsteru či Yetiho.

Škoda také s pořadateli Autosalonu smluvila, podobně jako minule, zajímavou akci. Kdo přijde v sobotu 4.6. na výstaviště a ukáže klíče od vozu Škoda, má vstup zdarma.

Své aktuální modely přijede prezentovat plejáda nejvýznamnějších značek, kromě Škody také Ford, Volkswagen, Hyundai, Kia, Peugeot či Opel. Z méně notoricky známých značek se ukáže například tuzemský výrobce zajímavých sporťáků Kaipan.

Autosalon v Brně probíhá od 3.6, kdy je odborný den se zvýšeným vstupným. Další den navazuje běžná výstava pro širokou veřejnost, která končí 9.6. Otevřeno je vždy od 9 do 18 hodin, jen poslední den je ukončen o hodinu dříve.

Vstupné činí 150 korun na dospělého, 120 korun na studenta, důchodce, nebo také dospělého, který se předem registruje na webovém formuláři.

Více informací na stránkách brněnského výstaviště.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu